Rokvića zaustavili u selu na izlasku iz Srbije: Nasred ulice dočekalo ga je iznenađenje, evo šta je uradio

Region

Za samo 11 dana uspeo je da prepešači od Beograda do skoro granice sa Makedonijom

Pevač Nikola Rokvić već jedanaest dana pešači do krajnjeg cilja, Egine, do koje će prepešačiti čak 1.060 kilometara, a gotovo svakodnevno se na društvenim mrežama pojavi po koji njegovo snimak od strane ljudi koji ga susretnu.

Inače, nakon što se danas, 2. maja, oglasio i svoje pratioce obavestio da se nalazi na poslednjoj destinaciji u Srbiji, pojavio se novi snimak.

Na TikToku je osvanuo snimak na kojem se vidi kako je tokom svog puta Nikola naišao na ljude koji su podržali njegovu misliju, a tom prilikom im je zapevao hit svog pokojnog oca: “Tri u jednoj”.

Njega je jedna devojka usnimila nasred ulice, dok je pevao meštanima mesta u kojem se našao, a oni ga oduševljeno pozdravljali aplauzima.

@jovannovvska

🤩#nikolarokvic #fondacijaporodica #foryou #pravoslavlje #orthodox #hriscanstvo #triujednoj

♬ original sound – Danica Jovanovska

“Srećno Nikola, i neka te čuva Bog”, “Ovaj čovek je čudo”, “Bravo, ti si pravi primer svima”, “Ti si naš kralj”, samo su neki od komentara…

Podsetimo, oglasila se i njegova supruga Bojana, koja je mnogima dala odgovor na pitanje koje najviše zanima javnost poslednjih dana – a tiče se njihove porodice.

(Telegraf.rs)