Voditeljka u programu uživo pokazala srednji prst, gledaoci u šoku: „I ja isto mislim o svom poslu!“

Showbizz

Marijam Moširi, voditeljka BBC Njuza, nije bila svesna da je uživo u programu, pa je u sredu u 12 časova po britanskom vremenu u televizijskom programu milionskom auditorijumu pokazala – srednji prst.

Moširi je imala gaf pred upaljenim kamerama netom nakon što se završilo poznato muzičko odbrojavanje programa. Čim je shvatila da se program emituje uživo, jedna od glavnih voditeljki BBC-jeve mreže ekspresno se uozbiljila i počela da čita naslove vesti o Borisu Džonsonu, piše Jutarnji list.

„Uživo iz Londona, ovo su BBC Njuz“, najavila je, ali u jednom trenutku ipak se zbunila zbog greške pa je, govoreći o pandemiji korone umesto „koronavirus“ promumljala „koronavers“.

Gledaoci su odmah reagovali na društvenim mrežama, neki su joj zamerili nedostatak profesionalizma, dok su se drugi, misleći na njeno pokazivanje srednjeg prsta, našalili, napisavši kako „i oni isto misle o svom poslu“.

Moširi je i u septembru bila glavna tema u britanskim medijima, tad je čitala vest o retkom plavom supermesecu, a kad se fotografija istog nije pojavila na ekranu, voditeljka je nasmejala gledaoce svojim urnebesnim improvizovanim prikazom istog.

„Tako mi je žao, nemam fotografiju da vam je pokažem“, rekla je Moširi gledaocima u panici, pa podigla ruke u oblik kruga, što je trebalo da označi pun mesec.

nova.rs