NIJE MATERIJALISTA! Dalila Dragojević i dalje veruje u LJUBAV I ROMANTIKU, poručila devojkama da ne treba da budu SPONZORUŠE, a onda je prozvala MUŠKI ROD! (FOTO)

Showbizz

Evo šta je poručila!

Dalila Dragojević se nedavno vratila sa Crnogorskog primorja, gde je danima uživala u Budvi sa svojom drugaricom Marijanom Zonjić. Trenutno se nalazi u Gornjem Šepku, gde uživa u društvo svog ljubimca Tedija, kojeg su joj pre nekoliko dana vratili Dejan i Goran Dragojević.

Kako se spekuliše, Dalila se sprema za novo putovanje, sa svojim novim izabranikom, koga misteriozno naziva Gringo. Kao i skoro svakog dana, i danas je sa svojim pratiocima podelila citat koji ih je zaintrigirao.

Nemoj, devojko, dozvoliti da te vucaraju na par destinacija, kako bi ti zagrlili telo. Dušu treba da ti zagrli i da te zavoli. E, to tebi treba. Jer duša ne stari, ona živi sve dok je svet. I idi kad je vreme, kad osećaš da ne pripadaš tu gde voliš. Ne guši. Čuvaj svoje emocije! – podelila je Dalila.

Dalila je dodatno zaintrigirala narednim storijem.

Ženi lako pređeš iz nekoga, ko bi ruku za tebe dao, u nekoga, ko više prstom zbog tebe neće da makne. Samo pravoj ženi dosadi da bude veće muško od muškarca, koji ne zna šta hoće – nadovezala se Dragojevićka.

pink.rs