‘Prijomanija’ je gotova, kreće ‘Dinomanija’: Merlin rasprodao 4 Arene, večeras prvi koncert

Region

Dino Merlin večeras će održati prvi od četiri rasprodana koncerta u Areni Zagreb za koje su karte ‘planule’ u rekordnom roku

Najveća regionalna zvijezda Dino Merlin (61) danas započinje seriju od četiri rasprodana koncerta u zagrebačkoj Areni. Prvi je najavio još u srpnju, a rasprodao ga je u svega 24 sata.

Karte nestale nakon osam sati
Nakon što je u roku od osam sati rasprodao i drugi koncert 9. prosinca, dodan je treći 16. prosinca. Vrlo brzo je rasprodan pa je dodan i posljednji, četvrti, 15. prosinca.

Radi se o Merlinovoj turneji ‘Mi’ koja već od prošle godine obara rekorde posjećenosti, jer je rasprodao i pulsku Arenu u kojoj je nastupio 12. kolovoza.

Čolić mu bio gost u Beogradu
Glazbenik je prošlog mjeseca održao četiri koncerta i u beogradskoj Štark areni, a na jednom mu se pridružio kolega i prijatelj Zdravko Čolić.

– Dame i gospodo – Zdravko Čolić! Imao sam tu sreću da sam kao dječak bio na njegovom prvom Koševu. To je bio spektakl. Bili su laseri i svirao je bend iz Londona. Bio je to moj Čola i sad smo tu zajedno – rekao je Merlin za Ćolića kojem se oduvijek divio.

24sata