Cockta se javila nakon incidenta s Colom. Napisali samo dvije riječi i postali hit

Region

NAKON što je nekoliko ljudi dobilo ozljede koje su povezane s konzumacijom pića, Coca-Cola je potvrdila da povlači iz prodaje jednu seriju Coca-Cola Original Taste od pola litre u plastičnoj ambalaži te dvije ograničene serije Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate od 330 mililitara u staklenoj ambalaži.

Bile su dovoljne samo dvije riječi
Najveći konkurent Coca-Cole je Cockta, koja je ovaj skandal iskoristila da se obrati svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Objavili su tvit koji je brzo postao viralan diljem Hrvatske. Da njihova objava skupi više od 37 tisuća prikaza, bile su potrebne samo dvije riječi.

Dobro veče”, napisali su i stavili emotikon ruke koja maše. Ispod objave skupilo se i nekoliko komentara.

“Jel se i od vas dobije solna kiselina?”, “Imam žalbu na vaš proizvod. Koristio sam ga za čišćenje wc šolje i pločica te očepljivanje odvoda jer sam to vidio na internetu, ali što se tiče otapanja nije ni do koljena Coca-Coli. Valjalo bi da i grlo malo jače zareže posle dobrog roštilja”, “Dobro jutro… S obzirom da san razočaran Coca-Colom postajen vaš fan broj 1. Može li paket dobrodošlice da produžin vjernost svojoj Cockti, a Coca-Colu zauvik izbrišen iz života. Lijep pozdrav”, piše u komentarima.

Nakon što je njihov tvit postao viralan, tvrtka se ponovno javila. “Društvo, žao nam je da su neki od vas ovaj naš tvit razumjeli pogrešno. Naše dobro veče je značilo samo ‘dobro veče’. Suosjećamo sa svima koji se nose s trenutnom situacijom u komšiluku”, dodali su.

index.hr