Prijina mama na koncertu uživala sa dečkom: Evo čime se on bavi

Showbizz

Njih dvoje nasmejani i srećni pozirali su ispred vip ulaza, nakon čega se Borka rasplakala pred kamerama dok je govorila o ćerki

Aleksandra Prijović priredila je pravi spektakl sinoć, 28. septembra, u beogradskoj Štark areni, a prvom koncertu od tri u nizu prisustvovala je i njena majka Borka i to sa dečkom Fahrudinom.

Borka se za ovu priliku posebno sredila i blistala je u metalik odelu, a došla je u društvu muškarca, inače pevača, s kojim je u vezi nekoliko godina.

Njih dvoje nasmejani i srećni pozirali su ispred vip ulaza, nakon čega se Borka rasplakala pred kamerama dok je govorila o ćerki.

Inače, kako je sinoć skrenuo pažnju, mnogi su akcenat bacili na Borkinog dečka koji je njen i Aleksandrin kolega Fahrudin Buljubašić. Ova romansa traje već nekoliko godina.

Aleksandra Prijović, ne samo da podržava majku da bude emotivno ispunjena, već izuzetno ceni njen izbor i vrlo često vreme provodi u Fahrudinovom društvu, te imaju i zajedničke fotografije na Instagramu.

Fahrudin već godinama unazad uspešno radi, a iza sebe ima na desetine snimljenih pesama i poznatiji je kao radni pevač. Nekoliko pesama je izdao i za Grand produkciju.

(Telegraf.rs)