Ecija Belošević podijelila fotke trudničkog trbuščića pa otkrila koliko je kilograma dobila: ’10!’

Zanimljivosti

Ecija i partner Goran Belošević u srpnju su otkrili da čekaju prvo dijete. Par je sudbonosno ‘da’ izrekao u rujnu prošle godine

Voditeljica Ecija Belošević (36) u 30. je tjednu trudnoće, a sa svojim pratiteljima često dijeli iskrene trenutke kroz koje je prošla svaka majka.

– Što mislite, koliko sam kilograma dobila u trudnoći? – pitala je Ecija uz fotografiju na kojoj pokazuje trudnički trbuščić.

Jedan je pratitelj uspio pogoditi da je riječ o deset kilograma, što je voditeljica također podijelila na Instagram storyju.

Podsjetimo, Ecija i partner Goran Belošević u srpnju su otkrili da čekaju prvo dijete. Par je sudbonosno ‘da’ izrekao u rujnu prošle godine na malenom otoku Vrniku.

– Sretni i zahvalni! Hvala ti živote i hvala mali anđele što si nas izabrao za roditelje – napisala je tada, a kasnije je otkrila i da čekaju sina proslavom koju je snimila za društvene mreže.

– Mi već neko vrijeme znamo, vrijeme je da i vi saznate. Neka tata uvijek uskoči ako mama zaglibi kao na videu, i obrnuto. Ne brini, bit ćeš naša kap vode na dlanu dok god smo živi. Jedva te čekamo anđele naš – napisala je Ecija.

24sata