Fani Stipković i Fernando Hierro vjenčali se u Meksiku: Intimnu svadbu imali prije rođenja sina

Region

Vjenčali su se 13. rujna u krugu prijatelja i kumova, a odluku o sklapanju braka odlučili su napraviti upravo dok čekaju rođenje djeteta

Televizijska novinarka Fani Stipković (41) i nekadašnji igrač Real Madrida Fernando Hierra (55) vjenčali su se u tajnosti u Meksiku, prenosi Gloria.

– Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu – otkrila je Fani za Gloriu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Kuma joj je bila dugogodišnja prijateljica Nena Hudulin, a Fernandov kum Amaury Vergara, vlasnik nogometnog kluba Guadalajara, poznatijeg kao Chivas.

Kaže kako s obzirom na trudnoću i selidbu, a i izabranik je imao samo tjedan dana slobodno, nisu imali puno vremena organizirati veliko vjenčanje.

Dodaje kako su htjeli upravo taj datum.

Htjeli smo formalizirati našu vezu koja je ionako poput braka i okruniti ljubav u najljepšem mogućem trenutku – dok čekamo bebu. Toga dana bila sam mirna i sigurna u sebe, kao i Fernando. Planirali smo se vjenčati negdje oko tog datuma pa nije bilo ludila i nervoze – rekla je Fani.

Za sve pripreme joj je pomogla prijateljica Azucena Cervantes.

Fani je otkrila još kako je sklapanje braka doživjela vrlo emotivno.

Svirao im je violončelist, a večerali su meksičke specijalitete i pili španjolsko vino i šampanjac.

Iako je novinarka poznata što je bez obzira na trudnoću i dalje bila tjelesno aktivna, prvog plesa nije bilo već se uživalo u razgovoru i zalasku sunca.

Fani je nosila vjenčanicu Vere Wang, dok je Fernandu odijelo po mjeri skrojio prijatelj.

Novopečeni bračni par usredotočit će se na rođenje sina, a dogodine bi ipak voljeli organizirati veliku svadbenu feštu za ostale prijatelje i obitelj.

24sata