Dobra ideja ili prava katastrofa? Mladenci su gostima na svadbi servirali hranu iz McDonald’sa

Svijet

Iako je sve na TikTok snimci vrlo simpatično i vidi se da su gosti ovakve obroke dočekali s oduševljenjem i smijehom, mnogi su ispod objave ostavili ne baš lijepe komentare

Trolovi kažu da smo jeftini, ali našim se gostima svidjelo i uštedjeli smo hrpu novca, rekli su mladenci nakon što je isječak sa njihove svadbe završio na TikToku i prikupio preko 2,3 milijuna pregleda.

@thomasbillaudeau

@McDonald’s Beauvais Tille Merci pour la régalade à notre mariage 😂

♬ son original – Thomas Billaudeau

Thomas Billaudeau (27) i njegova supruga Ophélie (25), iz Pariza u Francuskoj, odlučili su svojim gostima na vjenčanju poslužiti pomalo nekonvencionalnu večeru za takve prigode – hranu iz McDonald’sa.

Bilo je tu preko 300 hamburgera, wrapova, nuggetsa… koje im je u dogovoreno vrijeme servirao dostavljač iz tog popularnog lanca brze hrane.

Iako je sve na snimci vrlo simpatično i vidi se da su gosti ovakve obroke dočekali s oduševljenjem i smijehom, mnogi su ispod objave ostavili ne baš lijepe komentare.

Neki su komentirali da su ‘gostima poslužili nekvalitetnu hranu i da su jadni, posebno što su to napravili za tako veliki i važan dan u životu’. Bilo je i onih koji su rekli da ‘ hrana iz McDonald’sa baš i nije jeftina pa su za te novce mogli naručiti i nešto kvalitetnije.’

– Napravili smo to jer je bilo jeftinije, a i htjeli smo poslužiti hranu koju svi vole – rekla je kasnije mladenka koja radi u marketinškoj tvrtki.

– Gledali smo cijene nekih ugostitelja, ali ja sam izbirljiva u jelu. Bojala sam se da ćemo platiti nešto što nam se ne sviđa – pojasnila je.

Mnogi su podržali mladence i potpuno razumiju njihovu odluku, jer ‘nije sve u hrani i piću’.

– Pa bolje je to nego da potroše tisuće i tisuće na jelo – jedan je od komentara.

– Radije bih jela McDonald’s na svom vjenčanju nego se zaduživala i 25 godina otplaćivala vjenčanje – napisala je jedna žena.

– Konačno, ljudi koji imaju vjenčanje kakvo žele, a da se ne zadužuju kako bi se pokazali. Želim vam svu sreću – napisao je netko drugi, prenosi Daily Mail.

24sata