MREŽE GORE ZBOG HORORA NA EVROVIZIJI! NAJJEZIVIJI NASTUP IKADA Predstavnica Irske šokirala Evropu: “Sudnji dan!” – ROGOVI, RITUALNE SVEĆE I SIMBOLI (VIDEO)

Region

Bambie Thug iz Irske nastupila je večeras u prvom polufinalu “Evrovizije”, a njen nastup šokirao je gledaoce kraj malih ekrana širom sveta.

Nosila je rogove, sveće su bile postavljene u krug, a niz simbola smo mogli da vidimo i na njoj i oko nje.

Pesma se i te kako izdvaja od većine zbog “tvrđeg” zvuka i tempa, dok joj kladionice predviđaju prolazak u finale.

Numera koju izvodi se zove “Doomsday Blue” (Plava Sudnjeg dana) i sigurno će biti zapamćena.

Teška šminka, intenzivne ekspresije lica, ali i odlično pevanje, sve to smo dobili u nastupu ove devojke iz Irske.

Mreže su se usijale zbog njenog nastupa, a reakcije su i te kako podeljene.

Jedni hvale njen trud i ono što je pokazala, dok drugi ističu da ovakav nastup nije primeren festivalu, da su im nejasne poruke i sl.

Teya Doru kladionice vide u finalu
Našoj Teya Dori na kladionicama predviđaju 23. osvojeno mesto u finalu Evrovizije 2024, dok je u prvoj polufinalnoj večeri na 10. mestu.

Kako će se iz dva polufinala u veliko finale plasirati po 10 najboljih zemalja, prema prognozi kladionica i naša zemlja će se plasirati u veliko finale.

Prvo polufinale održava se večeras, drugi deo takmičenja u četvrtak, dok je veliko finale, u kojem će nastupiti 26 zemalja, zakazano za subotu, 11. maj.

Iz dva polufinala u veliko finale plasiraće se po 10 najboljih zemalja, a direktno su se u finale plasirale zemlje takozvane „velike petorke“ – Velika Britanija, Italija, Nemačka, Francuska i Španija, kao i zemlja domaćin Švedska.

Usred prenosa na RTS-u došlo je do skandala, a više detalja pogledajte u odvojenom tekstu: “Prevrće se u grobu!” Skandal u prenosu Evrovizije na RTS-u nakon prekida prenosa!

VIDEO Teya Dora i Evrovizija, intervju pred polufinale blic.rs