“ANĐELE MOJ, ulepšala si mi život, zbog tebe sam postao čovek kakav sam danas”: POTRESAN oproštaj verenika preminule Vranjanke Borke, cela Srbija grca u suzama

Region

Prelepa i hrabra Borka Stefanović iz Vranja preminula je u sredu nakon trogodišnje borbe sa karcinomom. Sutradan je sahranjena na Banuševačkom groblju u Vranju, a nakon toga se na Fejsubuku oglasio njen verenik Stefan Novčić, koji se u emotivnoj objavi oprostio od svoje velike ljubavi uz koju je bio do poslednjeg trenutka.

Sa Borkom je početkom ove godine razgovarala naša novinarka Branka Gajić, a ova divna Vranjanka nam je tada otvorila dušu o svim srećnim i tužnim momentima koje proživela od avgusta 2020. godine, kada je spoznala surovu istinu o svom zdravstvenom stanju, pa do februara ove godine, kada su se Branka i Borka srele.

U sredu je izgubila bitku sa bolešću, a njen verenik se nakon sahrane oglasio potresnim rečima.

“Anđele moj otišla si prerano i posle duge borbe i brdo stvari koje smo prošli. Ulepšala si mi život i najsrećniji sam čovek na svetu što sam imao časta da provedem 10 godina sa najdivnijom osobom. Prošli smo svašta, borila si se kao lav zbog mene, a onda i zbog drugih do zadnjeg trenutka. Ne postoje reči kojima mogu opisati trag koji si ostavila na mene, a i na sve ostale koji su te upoznali. Bol je u srcu i duši, jer si ti duša moje duše i zbog tebe sam postao čovek kakav sam danas. Nismo nažalost neke planove i želje ispunili, ali verujem da je to volja Božija i da ćemo se opet sresti tamo negde. Zauvek ćeš živeti u mom srcu i duši”, napisao je.

U komentarima ispod objave nizale su se izjave saučešća i lepe reči upućene preminuloj Vranjanki.

Inače, Borka je saznala da ima rak kada je imala 35 godina, a njen partner ju je zaprosio tačno na dan kada joj je rečeno da ima i metastaze. Lekari su usled bolesti morali da joj uklone jajnike pored hemioterapija.

Uz Borku je bila cela Srbija, svi su navijali za njeno ozdravljenje, nadali se čudu, njenoj sreći uz Stefana, upozoravali da ponestaje i novca za lečenje, bili voljni da učestvuju u prikupljanju sredstava kako se jedan mladi život i jedna ljubavna priča ne bi tako tužno i naglo prekinuli, ali nažalost bolest je bila jača.

zena.blic.rs