Šapat zvijezda: Velika sreća u ljubavi čeka ova tri horoskopska znaka

Zanimljivosti

Puni Mjesec je od 1. augusta u Vodoliji i daje nam snažan poticaj za ostvarenje snova. Ako želite ljubav, počnite se sada koncentrisati jer ljubavna energija najbolje djeluje u pozitivnom okruženju, a Svemir dobro reaguje na one koji žele najbolje.

U augustu 2023. tri znaka Zodijaka ostvarit će sve svoje snove. U tome im ide u prilog nekoliko tranzita Venere, a pomaže im i moćna vladavina Lava.

Drugog dana augusta 2023. osjetilo se kako Mjesec napušta znak Vodolije i ulazi u znak Riba. Ono što ovaj tranzit stvara kod određenih znakova je osjećaj opuštenosti.

Vodolija može biti zbunjujuća, pa kada Mjesec u znaku nje uđe u znak Riba, osjećat ćemo se kao da konačno bolje razumijemo sve stvari koje prije nismo baš razumjeli.

Ribe su znak mudrosti i učenja, a 3 horoskopska znaka uskoro će vidjeti velike pozitivne promjene u ljubavnom životu i osjetiti da im se sreća napokon osmjehnula.

Ljubav je nedokučiva, a kada je konačno ‘uhvatimo’, vrlo je delikatna i dragocjena stvar.

U augustu će tri znaka osjetiti da im je u ljubavi konačno sve pošlo za rukom.

Bik
Kad god je Mjesec u Ribama, skloni ste se osjećati malo opuštenije u vezi stvari poput ljubavi, posla, pa čak i zdravlja. Vaše stanje tjeskobe je smanjeno i budući da ste po prirodi pomalo zabrinuti, tranzit dolazi kao dobrodošao dodatak vašem svijetu.

Zaljubljeni s partnerom osjećat ćete se idilično, toliko da ćete se smiješiti više nego inače. Možda je vrijeme napetosti prošlo i sada kada je Mjesec u Ribama, oboje možete prepoznati da ste istinski zaljubljeni jedno u drugo i da vašu vezu treba shvatiti ozbiljno. Vi niste par koji se rastaje, bez obzira na sve.

Rak
Ovakvi dani vam vraćaju vjeru u ljubav, jer Mjesec u Ribama daje vam duševni mir za kojim čeznete. Napokon, imate razdoblje bez drame u kojem vas dvoje zapravo niste zainteresovani za bilo šta drugo osim za posvećenje jedno drugome.

Drugim riječima, ono što ovo razdoblje čini tako posebnim je uživanje u vašoj ljubavi bez ikakve buke. Napokon osjećate da cijeli Svemir radi na tome da vaš život učini boljim mjestom. Lijepo je konačno se slagati s partnerom, bez ijedne svađe na vidiku, pa uživajte maksimalno.

Riba
Kako Mjesec ulazi u vaš horoskopski znak, osjećate se moćno u ljubavi, ali i spokojno u životu. Uostalom, vaš se partner prilično navikao na vaše nestašluke, nagle promjene raspoloženja, ljutnju, ali i izjave ljubavi.

Te ludorije nisu uvijek tako zabavne kao što biste željeli da budu, ali ne bojte se, ovo je mirno vrijeme za ljubav i počet ćete shvaćati da vam treba više augustovskih dana.

Čini se da možete preživjeti život bez teških dramskih scena, a za vrijeme Mjeseca u Ribama takvo je razdoblje i pred vama. Učinite si uslugu, nastavite u dobrom raspoloženju i bez potrebe za dramom, a vaš partner će to znati cijeniti, piše Story.

radiosarajevo.ba