Stigao je na proslavu, ali i na utrku konja: Jokić do Srbije letio privatnim avionom od 50 mil. €

Region

Stan Kroenke je težak 12 milijardi dolara, vlasnik je Denvera i Arsenala, a uz sve to posjeduje i luksuzni avion “Bombardier Global 6000” vrijedan 50 milijuna eura. Odmah nakon finala stavio ga je na raspolaganje srpskom košarkašu

Donio je Denveru prvi naslov prvaka u povijesti pa pobrao i nagradu za najboljeg igrača NBA finala. Proslavio je veliki uspjeh sa suigračima u svlačionici, pio šampanjac i polijevao druge oko sebe. A dok su ostali bili u euforiji i nevjerici nakon povijesnog uspjeha te razmišljali o dočeku u Denveru, njemu je na pameti bila samo jedna briga. Kako na vrijeme stići na utrku konja u rodni Sombor

To je Nikola Jokić. Jedan od najboljih košarkaša na svijetu i potpuno atipična sportska zvijezda koja se ne voli eksponirati u javnosti i pasti pod utjecaj svega što nosi status zvijezde. Njemu je košarka zabava i ljubav, a sve ostalo spada pod njegov privatni život i voli kada je to netaknuto.

Nevoljko je pristao doći na proslavu naslova na ulicama Denvera jer je strahovao da će zakasniti u Sombor, ali imućni vlasnik Nuggetsa pobrinuo se da njegova zvijezda sve stigne, i na proslavu i na toliko iščekivani povratak doma. Još su stigli i potegnuti i do Las Vegasa na provod za pamćenje.

Stan Kroenke je težak 12 milijardi dolara, vlasnik je Denvera i Arsenala, a uz sve to posjeduje i luksuzni avion “Bombardier Global 6000” vrijedan 50 milijuna eura. Odmah nakon finala stavio ga je na raspolaganje srpskom košarkašu koji je s njim sletio u Beograd. U njemu mu nije falilo ni ptičjeg mlijeka.

Video pogledajte OVDJE

Ova luksuzna letjelica može primiti 19 putnika i vrhunski je opremljena. Kuhinja, udobni naslonjači, brzi internet. Može letjeti 17 sati bez prestanka, a brzina mu je 1090 km/h.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Više nego dovoljno brzo da Joker stigne popiti koju pa potom skoknuti do Sombora pogledati najdraže ljubimce. No, nije se baš dugo zadržao. Svi su htjeli uslikati se i dotaknuti jednog od najboljih na svijetu. Ušao je na stadion, vidio da je zbog njega došlo na stotine ljudi pa se okrenuo i otišao.

24sata