Porođaj na pragu pete decenije ostavio je trajne posledice: Porodica Anđelke Prpić zabrinuta za nju FOTO

Zanimljivosti

Anđelka Prpić porođaj pamti očigledno po lepom iskustvu

Kao bomba odjeknula je vest krajem prethodne godine da je Anđelka Prpić u blagoslovenom stanju. Kada se razvela od bivšeg supruga, Darija Prpića ljubavni život krila je daleko od očiju javnosti, te nismo imali prilike da saznamo ko je osvojio srce lepe glumice.

Da vest bude šokantnija, ubrzo se doznalo da je otac deteta i Anđelkin novi partner jedan od najboljih prijatelja njenog bivšeg, beogradski biznismen Marko Žugić. Stišale su se strasti, a Anđa i Marko su pre nešto manje od mesec dana postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Čarna, po Prpićkinoj prvoj ulozi.

Anđelka Prpić porođaj je brzo zaboravila a čini se da joj je pošlo od ruke ono što mnogim porodiljama je najveća želja – da obuče farmerice koje je nosila pre blagoslovenog stanja. Glumičina linija i celokupan izgled su savršeni, a mnogi se pitaju kako je glumici to pošlo za rukom i kako je posle drugog porođaja uspela da izgleda kao pre porođaja za tako kratko vreme.

Tajna je u izbalansiranoj ishrani, koju uz pomoć nutricioniste Prpićka prati već neko vreme, zbog čega je još pre porođaja njen metabolizam bio u dobrom stanju, što je dodatno pomoglo gubitku kilaže nakon porođaja.

– Za vitku liniju ne mogu da preuzmem zasluge baš samo ja. Moje zasluge su u tome što sam pronašla osobu koja radi detoks program. Ona je školovana za to i radi vrlo ozbiljno i profesionalno – navela je glumica za „Telegraf“ svojevremeno i dodala:

– Ona je uzela u obzir to šta ja volim, koje su moje navike, kada ležem, kada se budim i sve to je uklopila u moj jelovnik. Dakle redukovala sam ishranu – otkrila je ona.

Lepa glumica još jednom je oduševila javnost, ovog puta ne humorom i šarmom kako samo ona to ume nego jer je kilograme izgubila u rekordnom roku, a uz to, mnogi su primetili da joj dolazak bebe u porodični dom veoma prija, jer osmeh ne skida sa lica, zbog čega izgleda nikad lepše. Fotografija iz frizerskog salona oduševila je fanove i svi su joj čestitali na neverovatnoj disciplini i volji.

 Ekskluziv

SLIKE: Ata images