Konobarica otkrila kako je postala SPONZORUŠA: Platio mi je 230.000 dinara za jednu PORUKU

Zanimljivosti

Konobarica otkrila kako je postala SPONZORUŠA: Platio mi je 230.000 dinara za jednu PORUKU

Bejli Hanter (21) je iznenada dobila 2.200 dolara od svog sponzora u zamenu za slanje jedne poruke, a u ispovesti na TikTok-u je otkrila kako je izgledala trogodišnja veza sa njim.

Bejli kaže da u početku nije htela da bude sponzoruša, ali je služeći jednog muškarca i devojku koju je doveo primetila da se između njih dvoje dešava nešto tog tipa.

– Odmah sam primetila da je to bio odnos sa sponzorom, ali je ne osuđujem. Uzmi svoj novac devojko. Onda sam krenula da pričam sa njima, a kada su otišli ostavio mi je bakšiš od 100 dolara na račun od 40 i svoju vizit kartu – rekla je Bejli.

Ne uspevajući da mu zahvali na ogromnoj napojnici pre odlaska, Bejli je htela da pošalje poruku na broj sa vizit karte.

– On je rekao “Ne, ti si neverovatna, zaslužila si napojnicu. Kada sledeći put da radiš? Želim da svratim” – objašnjava dalje Bejli.

Oduševljena mogućnošću da uzme još para Bejli je pozvala čoveka da dođe kad god želi, a on joj je rekao da želi da kupi kafanu u kojoj radi.

– Kad god bismo se dopisivali, to bi bilo super ležerno, izjadala bih mu se kao bilo kom prijatelju – objašnjava Bejli.

Gradeći odnos sa muškarcem, Bejli je počela da mu se poverava o ličnim problemima.

– Žalila sam se da imam kuću i da mi se aparati kvare. Mašina za pranje sudova mi se pokvarila istog dana kada i mašina za pranje veša i morala sam da kupim oba ta uređaja – rekla je ona i žalila se da je morala da uzima dodatne smene kako bi porila troškove.

Ali njeni problemi sa novcem brzo su nestali kada joj je muškarac poslao novac za belu tehniku, a da ona nije ni pitala. Međutim tu nije bio kraj i on je, kako kaže, nastavio da joj šalje novac na račun.

– Ovo je trajalo tri godine, a onda je jednog dana on rekao da želi da me izvede na sastanak – rekla je konobarica i pristala na noćni izlazak.

Ubrzo je počeo da je zasipa skupocenim poklonima i to je trajalo sve dok se nije iselila iz Indijane. Međutim, osladio joj se ovakav život i počela je na sajtu za sponzoruše da traži novog muškarca da je razmazi. (objektiv.rs)