Dijete je padalo s 9 metara visokog mosta, a majčina nadljudska reakcija je zadivila spasioce

Zanimljivosti

Jennifer Duncan (23) je vozila prema mjestu Waco u Texasu, kada je doživjela manji sudar. Zaustavila je auto, izvukla svog osmomjesečnog sina Daniela iz autosjedalice te stala sa strane – na mjesto za koje je vjerovala da je sigurno – da čeka na prvu pomoć.

Tada je drugo vozilo udarilo u jedno od parkiranih vozila, što je odgurnulo auto ravno na Jennifer i osmomjesečnog Daniela. Automobil je udario u majku i sina, zbog čega su pali s mosta.

Dok su Jennifer i Daniel letjeli kroz zrak prema asfaltu 9 metara ispod njih, Jennifer je obgrlila svog sina, tako štiteći njegovo malo tijelo od udarca.

“Moja glavna briga je bila da ga zaštitim, biti sam sigurna da će biti u redu”, rekla je Jennifer. “U trenutku kada sam shvatila da padamo, pokušala sam ga stisnuti što sam jače mogla.”

Zbog štita koji je Jennifer stvorila svojim tijelom, Daniel, ne samo da je preživio pad, već ga je preživio bez ijedne ozljede. Prema pisanju GoFoundMe stranice, Daniel je imao samo ogrebotinu: “Doslovno, samo ogrebotinu.”

Stranica prenosi: “Herojski čin koji je Jennifer izvela, nije prošao bez osobne žrtve po nju.”

Jennifer je uništila svoju zdjelicu, polomila 9 kostiju u svom tijelu, ima naprsline u nogama i rebrima, ima ozljedu slezene, unutarnje ozljede, čak su joj morali amputirati nogu.

Provela je 2 mjeseca u bolnici i 1 mjesec na rehabilitaciji. Jennifer je prošla kroz 14 operacija za 7 mjeseci.

Jennifer kaže da je najteži dio oporavka bio što nije mogla držati Daniela, ali želja da opet bude u njenom naručju je držala snažnom.

Poslušajte kako Jennifer govori svoju nevjerojatnu priču o žrtvi i ljubavi u videu ispod.

Podijelite s drugima ovu herojsku priču!

novizivot.net