E sad je stvarno kraj: Andrija Milošević i Đeđa stavili su tačku na brak, ni terapija nije pomogla FOTO

Zanimljivosti

Andrija Milošević i Đeđa imaju bračne probleme

Andrija Milošević i njegova supruga Aleksandra Tomić sinonim su za razumevanje, ljubav i uzajamno poštovanje. Već više od deset godina uživaju u harmoničnom odnosu, a pre godinu i po dana njihovu sreću uvećao je naslednik Relja.

Glumački par od prvog dana veze potpuno je posvećen zajednici koju se trude da sačuvaju daleko od očiju javnosti. Podrška, oslonac su jedno drugome, obožavaju putovanja po Južnoj Americi, a spaja ih i ljubav prema glumi, najpre pozorištu zahvaljujući kojem su se i upoznali.

Fokusirani su osim na sina i na pozorište „Teatar na Brdu“ koji su otvorili pre nekoliko godina sa kolegom Viktorom Savićem. Pozorište već neko vreme izuzetno lepo radi, Andrija Milošević i Đeđa dovode kolege širom Srbije da kod njih igraju, sve predstave su posećene, a uporedo sa tim oboje su angažovani po pitanju serija i filmova.

Njihova zajednička serija, projekat koji su producirali, a u kom su glumili supružnike „Slatke muke“ stalno se reprizira, a jedan insert posebno je privukao pažnju javnosti i dospeo čak i na društvene mreže u vidu štosa namenjenim emotivnim partnerima.

Mnogi venčani ili nevenčani parovi su se poistovetili sa situacijom iz inserta, te ga često objavljuju na svojim profilima kao nešto duhovito. Naime, u pomenutom insertu Andrija i Aleksandra su kod bračnog prihoterapeuta koji im je, po svemu sudeći, više odmogao neko pomogao, dok u opisu stoji.

– Išli kod terapeuta za složni brak, posvađao nas evo već deset dana ne pričamo.

ekskluziv.rs