Mihina ćerka u suzama na dan venčanja, sve je raznežila rečima: Tata, i ti si sa mnom tu… FOTO

Zanimljivosti

Virdžinija Mihajlović nakon venčanja poslala snažnu poruku

U subotu su se na večnu ljubav zavetovali mlađa ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija i njen dugogodišnji partner fudbaler Alesandro Voljaćo. Spektakularna ceremonija odigrala se u Bariju, a mladu su do oltara ispratili stric Dražen, kao i braća Miroslav, Dušan i Nikolas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)

Mladenci su okupili čitavu rodbinu, prijatelje i sve koje su želeli da ugoste tokom njihovog najbitnijeg dana. Na društvenim mrežama je osvanula i fotografija Sinišine majke Viktorije sa venčanja, koja je bila u crnini ali nije želela da propusti ovako važan dan za čitavu porodicu.

Virdžinija Mihajlović nakon venčanja se oglasila na Instagramu gde je objavila fotografije sa venčanja uz emotivan opis, a tom prilikom je posvetila reči pokojnom ocu Siniši Mihajloviću.

– Već mi nedostaje juče. Bio je to najbolji dan mog života, zajedno sa danom kad se rodila Violante. Dan koji je prevazišao sva moja očekivanja i emocija koju ne mogu da opišem rečima. Bez ikakve sumnje, bio je to dan koji ću pamtiti do kraja života kao najlepši ikad – ističe Virdžinija i dodaje:

– Ljudi koje volim, svi su bili tu za nas, i sve ovo pišem jer sam i tebe tata osećala sve vreme pored sebe. I ti si šetao zajedno sa mnom, uz moju braću i mog strica i nikad nisi dozvolio da se osećam usamljeno. Konačno smo krunisali naš san, ujedinjeni zajedno, bez bilo kakvih ograničenja. Niko ne može da razdvoji ono što je Bog spojio – napisala je ona.

Siniša iako možda fizički nije bio prisutan, stalno je u mislima njegovih najmilijih i verujemo da bi bio u subotu najsrećniji čovek na svetu. Najdirljiviji trenutak sa svadbe bio je onaj kad je Sinišina jednogodišnja unuka Violante donela burme, što je oduševilo sve prisutne.

ekskluziv.rs