Konačno smemo da podelimo sa svima, uspeli smo: Goca Tržan u naručju drži bebu, devojčica je FOTO

Zanimljivosti

Ćerka Goce Tržan njena je najveća sreća

Goca Tržan uvek je važila za jednu od retkih dama sa javne scene za koju ne postoje tabu teme niti nešto o čemu nije želela da govori. Kao što je poznato ona se godinama sa suprugom Rašom Novakovićem bori za potomstvo. Obišli su svet kako bi pronašli rešenje da se ostvare u ulozi roditelja, međutim Bog im tu želju još uvek nije uslišio.

Istini za volju bubnjar nikada nije vršio pritisak na pop zvezdu da mu rodi naslednika, govorio je da je ćerka Goce Tržan iz prvog braka, Lena i njegovo dete, iako nemaju iste gene. U pevačicinu kuću Raša je ušao kada je devojčica bila izuzetno mala, odmah su se zavoleli, te je stoga on nju oduvek video kao ćerku, ona njega kao drugog oca, što pevačicu raduje, ali joj i ne da mira.

Uprkos razlici u godinama Goca i Raša divan su par, jedan od najskladnijih na estradi. Čarke brzo rešavaju, svađe još brže, vrlo su prilagodljivi i jedno prema drugom pristupaju s puno razumevanja, poštovanja i ljubavi. A komentari svih ljudi koji ih znaju je da bi zaista bila prava šteta ako njihov odnos ne bi dobio najlepši plod.

Iako je u jednom momentu komentarisala da je sa vantelesnom oplodnjom završila te da neće više pokušavati, čini se da se Goca samo malo stišala po tom pitanju a mnogi se nadaju da će ih ona iznenaditi kada se najmanje budu nadali.

Kada i ako se to zaista bude dogodilo ćerka Goce Tržan biće među prvima obaveštena, a u međuvremenu pevačica voli da je okružena najmlađima. Stalno traži priliku da se poigra sa njima, što je bio slučaj i nedavno na jednom sportskom dešavanju. Devojčica Zoi, inače ćerka Mašana Lekića dospela je u Gocino naručje, a ona se potrudila da ja zasmeje. Divan prizor sve je raznežio, piše Story.

 Ekskluziv

SLIKE: Instagram