Šut karta iz Cirkvenice: Stigao najveći dokaz o aferi Zvezdana i Aleks, Anđela zanemela

Showbizz

Aleks Nikolić u problemu, ponovo na meti hejtera

U poslednjih nekoliko dana Aleksandra Nikolić i Filip Car svakodnevno se javljaju iz Cirkvenice s namerom da svima pokažu kako njihova veza nije fejk i rijaliti igra, te da zaista planiraju brak, kao i da uveliko pregovaraju o datumu venčanja.

Sudeći po fotografijama koje su do sinoć kačili na društvene mreže, među njima vlada ljubavna idila, međutim, kako se danas šuška po medijima, pobednica Zadruge nije baš do kraja bila iskrena, tako da je Aleks Nikolić u problemu.

Kako se šuška, Ana Ćurčić, ucveljena bivša Zvezdana Slavnića, večeras stiže u emisiju ‘Narod pita’ na TV Pink kada će konačno izneti celu istinu o aferi Aleksandre i Zvezdana, pa se s pravom bruji da je Aleks Nikolić u problemu.

Podsetimo, mesecima se u medijima i na mrežama vodila polemika oko situacije između Aleksandre i Zvezdana, tačnije, mnogi veruju da je pao i poljubac pored otvorenog flerta, te da je situacija bila i te kako intimna, ali javnost do kraja nije dobila potpunu istinu. Sada pak Ćurčićeva najvljuje konačno raskrinkavanje, pa su mnogi ubeđeni da će Aleks dobiti šut kartu iz Cirkvenice. Sa druge strane, danas je stigla šok vest da su Anđela i Zvezdan navodno raskinuli, te je Anđela navodno zanemela na nove informacije o svom dragom i Aleksandri.

 Ekskluziv

SLIKE: Ata Images/Ivan Vučićević