Aleksandra Prijović: Nije mi lako što sam snajka Lepe Brene!

Showbizz

Aleksandra Prijović: Nije mi lako što sam snajka Lepe Brene!

Pjevačica Aleksandra Prijović nedavno je otkrila šta je najviše tišti kada su u pitanju porodični odnosi. Prema njenim riječima ona je oduvijek željela porodicu i djecu, i sada sve ti ima sa Filipom, ali je nervira što trpi pritisak, i što često čuje da je njoj lako jer je snajka Lepe Brene.

“Sve što sam uradila po pitanju karijere, postigla sam sama. Naravno imam bezrezervnu podršku i pomoć od Filipa kada su u pitanju planovi, konsultacije i tome slično, ali ja sam sama platila svaku svoju pjesmu, spot, sve vezano za karijeru. Zato mi nije prijatno kad slušam, kako je lako meni jer sam ja snajka Lepe Brene, jer sam se udala za Živojinovića, a jako mali broj ljudi zna da nije tako i da ništa ne dobijam na tacni ili na račun svoje udaje.” izjavila je svojevremeno Aleksandra Prijović, snajka Lepe Brene, a prenosi Svet-Scandal.rs.

“Voljela bih i želim da imam što više djece, bar još jedno ili dvoje. Ja sam jedinica i znam kako mi je u nekim momentima bilo teško. Zapravo, možda to nije najbolji izraz. Patila sam u smislu da sam željela veliku porodicu, kad se okupimo da nas bude puno. Moji mama I tata su se razveli kada sam imala tri godine tako da mi je ostala ta žal za velikom porodicom. To sada želim da ispravim sa svojom djecom i suprugom,” kaže Aleksandra dodajući da ne smatra pogrešnim što se rano ostvarila kao majka:

“Drago mi je što je tako ispalo. Željeli smo bebu i dobili smo je. Moja majka je mene mlada rodila, i sada kada negdje idemo kažu da smo kao sestre, a ne roditelj i dijete. Meni je to super.”

“Mislim da kad se čovjek dobro organizuje i napravi planove može i porodica i karijera da ne trpe, samo je potrebna dobra posvećenost. Aleksandar liči na Filipa, i drago mi je da je tako jer smatram da je moj muž jako lijep muškarac. Trenutno u kući ja sam ta koja ne dozvoljava baš sve stvari, da ga ne bi razmazili, dok je tata zadužen za ulogu zaštitnika.”

“Ja kad povisim ton, Filip kaže: Dođi ti kod tvog tate. Prije neki dan, iako je beba još, šutnuo je loptu u televizor, ja sam se štrecnula, dok Filip ništa, kao igra se dijete. Što se tiče karakternih osobina, na mene je povukao tvrdoglavost. Ja lako planem, ali se i lako odljutim, dok je Filip dosta smireniji. Čak i kada se nas dvoje posvađamo oko neke gluposti i ja hoću da se svađam, on me kulira, pa se ja iznerviram što nemam sa kim da se posvađam, nego to radim sa sobom.” iskrena je Prijovićka. Svet-Scandal.rs