ČUDOVIŠTE BEBA: 1983. Godine Ova Beba Je Imala 7,5 Kila! Pogledajte U Kakvu Zvijer Se Danas Pretvorila! (FOTO)

Zanimljivosti

U New Jerseyu živi Patricia Clark koja je nakon poroda postala glavna vijest u svim medijima. O njoj i njenoj bebi pisalo se danima, postali su poznati preko noći, a čak je i cijeli svijet saznao za njih.

Naime, Patricia je rodila prvo dijete, sina, a slobodno možemo i da kažemo ‘sinčinu’, jer je njena beba po rođenju težila čak 7,3 kilograma. Ovo je ujedno najveća beba ikada rođena, pa nije ni čudo što su svi bili iznenađeni i pisali mnogo o njima.

Kada je Kevin napunio dvanaest godina bio je visok oko 170 centimetara, dok je sa šesnaest bio i među visočijima u okruženju, tačnije bio je visok 195 centimetara. Kasnije se saznalo da je bila još jedna beba prije njega rođena isto tako krupnija od ostalih, a radi se o dječaku koji je rođen 1979. godine u Kanadi, tačnije u Ohio. On je težio 10,7 kilograma, a živio je samo jedanaest sati. Anna Bates, majka ovog dječaka visoka je čak 226 centimetara.

U svijetu se dešavaju razne stvari, pa tako imamo i žene koje se porode prije vremena, pa na svijet donesu jako male i sitne bebe. U Mimamiu se 2007. godine porodila Amilia Taylor koja je bila u 21 sedmici trudnoće, te je njena beba bila teška samo 283 grama.

Kevin je skoro proslavio svoj 37. rođendan a ima 136 kilograma, dok je visok 205 centimetara.

Pogledajte kako izgleda:

glasregije.com