BOSANAC TAIB (65) ŽENIO SE 49 PUTA I SAD TRAŽI 50 ŽENU! Sa 11 Godina Se Prvi Put Oženio, Širom Evrope Ima Djecu, A Voli Punije Žene Oko 90 Kila!

Zanimljivosti

U Zenici živi Taib Seferović koji je u potrazi za svojom pedesetom suprugom. Njegova priča je jako zanimljiva, interesantna, a često ga nazivaju legendom u njegovom gradu.

”Prvi put sam se oženio kada sam imao 11 godina, a već sa trinaest sam postao otac. U svom životu sam imao 49 žena, s njima 50 djece i 250 unučadi. Kada sam odlučio da se oženim išao sam u drugi razred, ali tad su svi mislili da se šalim.

Mnogi mi kažu da je meni lako, ali zamislite koliko je teško napraviti 50 djece. Sada tražim i 50 ženu, nije lako, ali ja ne odustajem od potrage. Zadnja žena mi je umrla, žalim isad malo za njom. Svaku svoju ženu sam volio na poseban način. Moj problem je što se ja brzo zaljubim, ali isto tako i brzo odljubim. ”- rekao je Taib.

”Sve koje su zainteresovane za vezu i brak mogu da mi se jave. Putovao sam i u Poljsku, Rusiju, Tursku, Njemačku i Bugarsku. Čujem se otprilike sa 30- tero svoje djece, a ostali ne znam ni gdje su sada ni šta rade. Skoro me zaustavio jedan policajac i tražio dokumenta, nikako da vrati. Ja izašao za njim i govorim kad ću dobiti svoje dokumente, a on meni govori kako sam ja njegov otac.”- nastavio je Taib.

Radio je i kao taksista, harmonikaš, bavio se sportom. Tokom života je često putovao, a na svakom mjestu bi napravio dijete i sada ih ima svugdje.

Ima djece i u Hrvatskoj, Srbiji , Ukrajini, a najviše ih je u Bosni i Hercegovini.

glasregije.com