Najbolje vježbe stižu iz Hollywooda: Ovaj trening obožavaju it-cure poput Jennifer, Reese i Meghan

Svijet

Kad treneri celebrity dama, kojima u opisu posla stoji da u svakom trenu moraju izgledati fit, kažu da imaju prijedloge koje su najbolje vježbe za postizanje vitkog tijela s vretenastim mišićima – mi slušamo i ponavljamo.

Dok brojne dame s holivudske A-liste vježbaju gotovo svaki dan i imaju luksuzne teretane unutar zidova svog doma, magazin Marie Claire primijetio je da u intervjuima vezanima za svoju figuru govore kako su za njih najbolje vježbe niskog intenziteta te da su im upravo one “transformirale tijelo”.

Najbolje su vježbe niskog intenziteta, tvrde holivudske zvijezde
To uključuje pilates, barre vježbe na baletnoj šipci i Ashtanga jogu koje su fantastične za postizanje vretenastih, izduljenih mišića i fit forme bez pretjeranog opterećivanja zglobova.

Ashtanga joga kao omiljena vježba dama koje bude zavist svojom figurom
Marie Claire otkriva kako su Jennifer Aniston, Reese Witherspoon i Meghan Markle, samo neke od slavnih obožavateljica Ashtanga joge pa ne čudi što je interes za tim tipom tjelovježbe trenutno u porastu, što dokazuje tražilica Google.

Zašto Reese i Jennifer smatraju da su najbolje vježbe za njihovo tijelo vezane uz trening Ashtanga joge?
Pitate se što je zapravo Ashtanga joga i zašto su zvijezde opsjednute ovim načinom vježbanja?

Ashtanga joga nije ništa novo. Riječ je o tipu joge koji je najpopularniji u zapadnom svijetu. Postoji čitav niz dobrobiti ovog tipa joge, a kako je jedna od fizički najzahtjevnijih, obećava i vrhunske rezultate te jačanje tonusa, snage i mentalnog zdravlja.

Ashtanga joga nastala je tijekom 20. stoljeća, a osmislio ju je K. Pattabhi Jois. Riječ Ashtanga znači “8 udova ili grana” te se vježba u sekvencama uz pratnju stručnjaka, a sastoji se od tri serije koje se izvode ovisno o spremi.

Rezultat je snažno tijelo koje izgleda profinjeno i ženstveno – nije čudo što su za ovim tipom vježbanja poludjele djevojke s celebrity A-liste.

hellomagazin.hr