Ovaj highlighter je zvijezda 2023. godine: Pola celebrity djevojaka nosi ga na velikim eventima

Zanimljivosti

Highlighter je pravi mali čarobni štapić kad je koža u pitanju. Mala količina highlightera siv i umoran ten u trenu pretvara u mladoliku viziju koja izgleda zdravo i svježe, a zahvaljujući tehnici pod nazivom ‘strobing’ on doslovno može transformirati lice i na svjetlo izvući ono najbolje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Nadin (@christinanadin)

Highlighter je već godinama jedan od najtraženijih kozmetičkih proizvoda, a sve žene žele znati – koji je najbolji?

Kako izabrati highlighter za sebe?
Razvikane kozmetičke kuće razvile su formule koje na kožu djeluju poput prirodnog photoshopa i koje imaju sjaj koji izgleda elegantno, a traje satima, no to ne znači da dobar highlighter nužno mora biti skup. Važno je pronaći teksturu i nijansu koja odgovara vašem tenu. Hoće li u pitanju biti hladne, ružičaste nijanse ili zlatni highlighter u toplim tonovima, procijenit ćete sami, a mi vam savjetujemo da pripazite da se highlighter lijepo razmazuje i da ne sadrži krupne, sjajne čestice poput šljokica nego glamurozan sedefast sjaj koji klizi po koži i lijepo se stapa s rumenilom i puderom.

Koji je highlighter – najbolji?
Nekoliko poznatih highlightera ističe se na tražilicama najposjećenijih internetskih trgovina koje prodaju kozmetiku, a često se spominje highlighter Killawatt, koji u ponudi brenda Fenty već godinama nudi slavna Rihanna.

Ipak, samo je jedan highlighter u istoj mjeri osvojio djevojke koje zanima šminka, slavne vizažiste i celebrity dame, a to je highlighter Charlotte Tilbury Hollywood Glow Glide Face Architect.

Ovaj highlighter dolazi u čak sedam nijansi, a na MET gali nosile su ga Jessica Chastain, Doja Cat, Salma Hayek, Lily James i Kate Moss.

Smatramo da je to dovoljno dobra preporuka, a vi?

hellomagazin.hr