Strastveni poljubac na crvenom tepihu: Adriana Lima i Andre u Cannesu izmjenjivali nježnosti

Svijet

Adriana Lima i otac njezinog djeteta strastveno su zaljubljeni i to se ne boje pokazati.

Adriana Lima je zaljubljena i želi da to svi znaju.

Slavna manekenka, i jedno od najprepoznatljivijih lica nekad uspješnog brenda donjeg rublja Victoria’s Secret, stigla je na premijeru u filma “Indiana Jones And The Dial Of Destiny” u Cannesu u društvu svog dečka Andrea Lemmersa, s kojim je izmjenjivala nježnosti pred paparazzima.

Dok su drugi parovi pozirali smiješeći i eventualno pozirajući u zagrljaju, Adriana Lima i Andre Lemmers grlili su se i ljubili dok su svjetla bliceva užurbano škljocala.

driana Lima i Andre Lemmer prošle su godine dobili bebu
41-godišnja Adriana Liama i njezin vršnjak Andre Lemmer, CEO iz glazbene industrije prošle su godine dobili bebicu, koja je treće dijete poznate Brazilke. Adriana Lima već ima dvoje djece iz braka s glumcem Bradleyem Cooperom, a nedugo nakon njihovog prekida upoznala je poslovnog čovjeka koji ju je osvojio. U vezu su od 2021. godine, a godinu nakon toga, na svijet je stigla bebica, sin kojeg su nazvali Cyen.

Adriana Lima privlačila je pažnju poljupcima, ali i haljinom koja ostavlja bez daha
Na filmskom festivalu u Cannesu, Adriana Lima jučer je bila omiljena među fotografima, što zbog nježnosti koje je izmjenjivala s ocem svog djeteta, što zbog fantastične haljine koja je izgledala nevjerojatno efektno na kilometrima dugačkom crvenom tepihu.

Crnu toaletu s efektnim žutim plaštom potpisuje Tamara Ralph, australska dizajnerica poznata kao suosnivačica brenda Ralph & Russo.

Neobičan beauty trik
Slavna manekenka Adriana Lima nedavno je otkrila svoj omiljeni beauty trik, koji bi zgrozio mnoge stručnjake za njegu kože.

“Jedna od mojih beauty tajni je ta da sam opsjednuta maskarom”, otkrila je Adriana Lima. “Volim stalno stavljati sloj na sloj. Ne ispirem ih! Znam da zvuči ludo, ali slojeve nanosim i po dva dana. Volim kad su mi trepavice jako teške”.

hellomagazin.hr