U mjesec dana, dvije bebe: Rod Stewart upoznao unuka o kojem su se raspisali svi hrvatski mediji

Zanimljivosti

Slavni pjevač objavio je prve fotografije s prinovama u svojoj obitelji.

Rod Stewart (78) ovaj je mjesec dvostruko sretan – u svega nekoliko dana dobio je dva unučića.

Rod Stewart dobio dva unuka u tri dana
Prvo je kći slavnog rokera Ruby (35) 9. svibnja rodila sina Otisa iz veze sa zaručnikom Jakeom Kalikom, a svega tri dana kasnije glazbenikov sin Liam (28) dobio je Louiea sa svojom dugogodišnjom djevojkom Nicole Artukovich, koja je ponosna na svoje hrvatske korijene.

Nicole je tijekom cijele trudnoće ponosno objavljivala fotografije na Instagramu, a čast da objavi prvu fotografiju novorođenčeta, s kapicom NBA momčadi Boston Celtics na glavi, ipak je pripala ponosnom ocu Liamu.

Tada je Liam naglasio kako dječak ima američke, britanske, hrvatske i novozelandske korijene te otkrio da je malenome puno ime Louie Mark Roderick.

Ponosni djed Rod Stewart objavio preslatke fotke unuka
U srijedu se javio i ponosni djed!

Rod Stewart na svome je Instagramu objavio story kolaž od dvije fotografije na kojima drži svoje najnovije mezimce. Uz slike, na kojima je označio roditelje, napisao je jednostavno „Sretni djed“.

Rod Stewart ima brojnu obitelj, otac je osmero djece
Slavni pjevač ima osmero djece u dobi od 12 do 60 godina s pet različitih žena. Još kao tinejdžer je, s tadašnjom djevojkom, dobio danas 60-godišnju kći Sarah koja je posvojena i odrasla bez kontakta s ocem.

Iz prvog braka s glumicom Alanom Stewart ima kći Kimberly (43) i sina Seana (42), iz drugog braka s manekenkom Rachel Hunter ima Liama i Renee (30), dok je Ruby dobio u vezi s bivšim modelom Calvina Kleina Kelly Emberg.

Pod stare dane slavni roker je i treći put uplovio u bračnu luku, s 26 godina mlađom Penny Lancaster. S njom ima svoju najmlađu djecu, sinove Alastaira (17) i Aidena (12).

Pjevač koji se proslavio hitovima kao što su “Have I Told You Lately That I Love You” i “Do Ya Think I’m Sexy” već ima i unuku Delilah (11). Njegova najstarija kći Kimberly dobila ju je iz veze s Beniciom del Torom.

hellomagazin.hr