Slijepi spoj za nju, ne i za njega: Miley Cyrus otkrila kako je upoznala novog dečka

Zanimljivosti

Slavna pjevačica u intervjuu za britanski Vogue otkrila je sve o novoj romansi.

Slavna pjevačica Miley Cyrus službeno je u vezi koja je nova za javnost, no ne i za nju i šest godina mlađeg glazbenika Maxxa Moranda.

Novi dečko Miley Cyrus, zvijezde koja već godinama osvaja ljestvice hitovima kao što su “Midnight Sky” i “Flowers” 24-godišnji je bubnjar koji je godinama svirao u bendu The Regretters, a zatim se preselio u Los Angeles i pridružio sastavu pod nazivom Lilly.

Novi dečko Miley Cyrus javnosti je u toj ulozi poznat tek od ožujka ove godine
Miley i Maxx prvi su se put “službeno” pojavili u javnosti u ožujku ove godine, na reviji modne kuće Versace, no njihova je romansa započela prije nekoliko godina. Novi dečko Miley Cyrus je upoznao nedugo nakon njezina razvoda od glumca Liama Hemswortha, a kako su se upoznali i zaljubili, Miley Cyrus je otkrila za britanski Vogue, čiju lipanjsku naslovnicu krasi odjevena u atraktivnu zelenu kombinaciju.

Novi dečko Miley Cyrus znao je da će upoznati zvijezdu no ona nije znala tko je on
Sve je krenulo prije nekoliko ljeta, ispričala je Miley Cyrus za Vogue.

“Dogovorili su nam spoj na slijepo. Mislim, za mene je to bio spoj na slijepo, ne za njega”, otkrila je pjevačica i dodala: “Pomislila sam – najgore što se može dogoditi je da odem sa spoja”.

Novi dečko Miley Cyrus često ju je zvao na telefon pa je dobio i svoju pjesmu za zvono
Otkrila je kako je Maxx uskoro dobio svoju pjesmu za zvono na mobitelu kad je zove te da je to bio hit Tyrone koji izvodi Erykah Badu. Miley kaže kako kultnu pjesmu u kojoj žena iz kuće izbacuje “niškoristi muškarca” koji se po cijele dane druži s najboljim prijateljem, smatra “sexy pjesmom za dečka”. Pretpostavljamo da joj se sviđa melodija.

Pjesma Flowers zaista je posvećena Liamu
U istom intervjuu Miley Cyrus otkrila je da je pjesma “Flowers” zaista posvećena njezinom bivšem suprugu Liamu Hemsworthu te nije jedna od pjevačica koja bi nešto skrivala od javnosti.

Ipak, otkrila je i jednu zanimljivost. Tekst je trebao glasiti: “Mogu si sama kupiti cvijeće, držati svoju ruku, pričati sama sa sobom satima i izvesti se na ples, no nitko me ne može voljeti kako si me ti volio”, što je kasnije izmijenila u – “i mogu se voljeti više no što si me ti volio”.

hellomagazin.hr