PRODATA KUĆA ANĐELE ĐURIČIĆ!? Nakon njenog pomirenja sa Zvezdanom stigle nove informacije iz Đenovića!

Region

Porodična vila rijaliti učesnice Anđele Đuričić koju je njena porodica iznajmljivala turistima dugo je bila oglašena za prodaju, a sada je nestala iz ponude sajta koji se bavi iznajmljivanjem apartmana.
Anđela Đuričić se pre samo nekoliko dana pomirila sa Zvezdanom Slavnićem, a oprostila mu je i novi raskid, koji se dogodio juče. Kako se i ranije pisalo i spekulisalo, njeno ponašanje je uticalo na život njene porodice.

Komšije su ranije izjavljivale da njeni roditelji ne izlaze iz kuće od sramote i da su bili toliko ogorčeni na nju, da su želeli da je se odreknu zauvek. Stvari su se malo promenile kad je Zvezdan smuvao Maju Marinković, pa je Anđela dobila i pismo od svoje porodice, za koje je molila skoro mesec dana. Ipak, ona je sve pogazila kad se ponovo smuvala sa Zvezdanom.

Anđelina porodica ima vilu u Đenovićima, koju godinama izdaje u turističke svrhe. Pisalo se i o tome da je kuća navodno zbog sramote stavljena na prodaju, a sada je došlo do preokreta. Naime, na sajtu gde su se apartmani godinama iznajmljivali stoji da vila više nije aktuelna. Nejasno je da li je ovo zbog loše reklame ili je kuća konačno prodata.

Anđelina vila se nalazi na samoj obali Jadranskog mora, a porodica pored ove nekretnine ima i stan u centru Herceg Novog, kao i stan u Podgorici.

informer.rs