Voyage je zaboravio Breskvicu, sada je u vezi s kćeri Harisa Džinovića?: ‘Šetali su i ljubili se’

Region Showbizz

Kako pišu srpski mediji, influencerica i popularni pjevač navodno su izmjenjivali nježnosti nasred ulice, a prije toga su tvrdili da su više kao brat i sestra, a ne ljubavni par

Kći bosanskohercegovačkog pjevača narodne glazbe Harisa Džinovića (70), influencerica Đina Džinović (18) više ne krije svoju ljubav s mladim pjevačem Voyageom (20).

Kako pišu srpski mediji, influencerica i pjevač navodno su izmjenjivali nježnosti nasred ulice, a prije toga su tvrdili da su više kao brat i sestra, a ne ljubavni par.

Njih dvoje navodno su večerali u jednom restoranu na Gardošu, a po ponašanju i dodirima bilo je jasno da su u emotivnoj vezi. Kako izvor dalje tvrdi, kasnije su šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutkom su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima.

Poznato je i kako su njih dvoje već duže vrijeme izuzetno bliski.

– Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Poslije romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sjedili su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Poslije večere, zagrljeni su otišli, sve vrijeme su se smješkali jedan drugom – otkrio je izvor za srpske medije.

Prisjetimo se, Voyage je ranije bio u vezi s Anđelom Ignjatović Breskvicom, a njihova ljubav bila je uzor mnogima. Đina je bila u dugoj vezi s nogometašem Andrejem Đurićem.

24sata