„U svetu Ceca i Karleuša, budi Seka Aleksić“

Region

Marko Dražić, urednik sajta Njuz.net i scenarista emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, podržao je stav pevačice Seke Aleksić.

Sinoć je u Beogradu održan veliki protest „Srbija protiv nasilja“ tokom kojeg je na dva sata blokirana Gazela, a skup je organizovan kao odgovor na dva masovna ubistva u našoj zemlji.

Istaknuto je nekoliko zahteva, s ciljem da se smanji nivo nasilja u Srbiji. Pre svega, od vlasti u Srbiji se traži smena rukovodstva REM i RTS, zatim oduzimanje nacionalne frekvencije televizijama Pink i Hepi i zabrana tabloida koji promovišu nasilje.

Tokom večeri na Tviteru se među brojnim javnim ličnostima oglasila i Seka Aleksić, koja je ironično prokomentarisala najavljenu vremensku prognozu.

„Hvala vremenskoj prognozi koja je za danas najavljivala užasno nevreme i savetovala da bez preke potrebe ne izlazimo iz kuće“, napisala je pevačica.

Na ovaj tvit reagovao je Marko Dražić koji je poručio: „U svetu Ceca i Karleuša, budi Seka Aleksić!“

Aleksićeva je u nastavku večeri retvitovala još nekoliko snimaka i fotografija sa protesta, na kojima je mogla da se vidi ogromna masa koja je izašla na ulice kako bi iskazala nezadovoljstvo reakcijama vlasti.

nova.rs