Milicu je dečko ostavio pred svadbu jer je imala 135 kg, ona se zainatila pa postala najzgodnija u rodnom mjestu! AUU sad je moli da se pomire

Zanimljivosti

Djevojka po imenu Milica Đukanović koja ima 28 godina, poznata je na društvenim mrežama zbog svoje priče koju je iznijela svim drugim djevojkama. Naime, ona je kazala kako im ovo treba biti škola, i da nikad ne dozvole da ih momak slomi i da se nikada ne zaljube toliko, te da zbog toga zapustite svoj izgled. Milica je nekada imala 65 kilograma, trenirala je tenis, a onda se preselila u Novi Sad u koji je došla zbog studija i onda je krenulo debljanje.

Tako na početku se kilogram po kilogram i nije primijećivao, te je nagurala do nevjerovatnih 135 kila. Dečko sa kojim je godinama bila u vezi ju je ostavio zbog toga jer nije želio da ima takvu djevojku pored sebe. Tada je i počela njena priča, kada se zainatila da će smršati i izgledati bolje nego što je prije izgledala. U tome je i uspjela, i sada je prezgodna, te se zahvalila javno svom bivšem dečku što ju je ostavio, jer joj je time pomogao da se pronađe.

alternativaonline.info