Svi je znaju po riječima “ja sam majka šestero djece”: Nasmijala cijeli BaIkan, bila u rijalitiju, a sad je totalno promijenila izgled – priliči li ovo majci šestero djece, sramota..

Zanimljivosti

Marina Dančo je poznata cijelom BaIkanu, a svi znamo da je ona bila u emisiji gdje je poželjela da se uda i pronađe svoju srodnu dušu. Kada je izjavila da je ona majka šestero djece i da njoj treba jak muškarac nasmijala je cijeli region i postala jedno vrijeme glavna atrakcija. Svi su se smijali na ovu izjavu i koristili je svakodnevno.

Ona je nakon toga bila učenica jednog rijaliti programa, a svi su komentarisali da se ona prijavil zaptavo na tu prvu emisiju kako bi privukla pažnju na sebe, kako bi bila popularna, što joj je i uspjelo. Ne znamo samo da li je ona željela da bude predmet ismijavanja..

Naime, ona sada ne izgleda više tako promijenila je svoj izgled, a vjerujemo da se svi pitate kako danas izgleda jer se dugo nije pojavljivala u medijima. U nastavku vam ostavljamo jednu fotografiju na kojoj možete vidjeti kako Marina izgleda danas:

Mnogi kažu da ona kao majka 6tero djece ne treba da se ovako šminak i medijiski eksponira nego treba da se posveti djeci. Smatraju da je ovo srma0ta za njenu djecu.

alternativaonline.info