“Komšija koji je mlađi od mene preko 20 godina me danima spopadao”

Zanimljivosti

‘Ja sam žena koja ima 44 godine i udata sam, ali to mom komšiji koji je bukvalno klinac ništa nije značilo, jednnostavno i pored svega toga želio je da bzde sa mnom. Zvao me je u svaka doba i danju i noću, slao mi je poruke na fejsbuku, dolazio čak i na kućna vrata sa nekim banalnim razlozima’.

‘Odbijala sam ga, ali on je bio jako uporan i dosadan da je moj muž na kraju počeo da me gleda sumnjičavo. Mužu nisam željela bilo šta da kažem, jer ne znam kako bi odreagovao na to. No, ipak je to komšiluk, pa sam tako prije par noći odlučila da se vidim sa tim klincem i da probam nekako da ga ubijedim da prestane sa tim i da od mene ne može dobiti to što želi, a i jako je mlad sin može da mi bude, glupo je zaista’.

‘I tako nakon što mi je dao lokaciju, odvezla sam se do njegove vikendice, gdje je rekao da će me čekati, a kada sam došla iznenadila sam se jer on nije bio sam, već sa nekim drugom. No, taj drugar se nije zadržao i otišao je, pa smo ostali sami nas dvoje.

Zatim smo ušli unutra i p0čela sam da ga ubjeđujem da to što on želi stvarno nije uredu i da me prestane zvati, jer mi pravi pr0bleme, ali on mi je tada prišao i počeo da me ljubi, počela sam se opirati, ali me je jako stegnuo, pa sam se opustila i prepustila trenutku, i žestoko smo se pose*sali, a kad sam d0šla kući bila sam sva sl0mljena, jer me je mali razvalio’.

‘Kadaa me je muž vidio uplašio je se kako sam izgledala, morala sam mu slagati da sam bila na fitnesu i da sam zbog toga iscrpljena. Muža nikada u životu nisam prevarila i gorko se kajem što sam pristala da se vidim sa tim klincem. Trebala sam možda sve odmah u početku reći mužu, ovako je sada prekasno za sve’.

alternativaonline.info