Karleuša bijesna jer je Hakimi svu imovinu prepisao na majku: Ako se ona miješa u finansije i brak, šutnite ga odmah!

Region

Defanzivac PSŽ-a Ašraf Hakimi svu svoju imovinu prepisao na ime svoje majke, pa će tako njegova još uvijek zvanična supruga ostati bez milona poslije razvoda, prenijeli su svjetski mediji među kojima i španska “Marca”.

Fudbaler je prošlog mjeseca optužen je da je sil.vao 24-godišnju djevojku u svojoj kući u Parizu, kada su njegova supruga i djeca bili na putu u Dubaiju, što je bila i inicijalna kapisla za razvod.

Francuski magazin “First Mag” objavio je da je glumica tražila polovinu njegove imovine, ne sluteći da njen suprug, pravno gledano, ne posjeduje ništa.

Ovim povodom oglasila se i srpska pjevačica Jelena Karleuša koja je putem društvenih mreža pokušala svijetu da objasni da lijepa španska glumica ipak neće ostati praznih ruku poslije rastanka sa fudbalerom.

Popularna JK korak po korak objašnjava kako je zakon na strani Hibe Abuk, ali i dijeli savjete svim damama koje su u dilemi kako treba da se ponaša pravi muškarac.

Fudbaler i glumica upoznali su se 2018. godine dok je Hakimi bio u Borusiji Dortmund. Abuk (36) je glumica tunišanskog i libijskog porijekla koja je, kao i Hakimi, rođena u Madridu.

Ova ljepotica i prije nego što se upoznala sa Hakimijem izgradila uspješnu karijeru na filmu, glumila je u raznim TV serijama u Španiji.

Vjenčali su se 2020. godine i imaju dvoje djece.

Kurir