Žena zmaj: Policajka podojila napuštenu bebu i spasila joj život

Zanimljivosti

Neki policajci koriste oružje kako bi pomogli ljudima koji su u nevolji, dok drugi koriste svoje riječi. Ipak, postoje i oni koji se služe inovativnijim alatkama – svojim grudima.

Policajka iz Kolumbije oduševila je svijet kada je podojila napuštenu bebu koja je pronađena u selu Santa Marta blizu Tulue.

Prolaznica koja je pronašla bebu zamotanu u tepih rekla je da je čula prigušeni plač iz njega. Odmah je pozvala policiju, a kada je policajka stigla, primjetila je da beba pati od hipotermije, da ima nekoliko ogrebotina i nesaniranu pupčanu vrpcu.

Vidjevši da je dijete slabo, policajka nije čekala da stigne medicinska pomoć i odmah je podojila je bebu na licu mjesta, što joj je i spaslo život.

“Ja sam mama od skoro i imam mlijeko. Prepoznala sam koje probleme ovo jadno malo stvorenje ima i mislim da bi svaka žena koja ima mlijeka istu stvar uradila u ovakvoj situaciji”, rekla je Urea za lokalne vijesti.

Beba je trenutno na bezbednom mestu, tačnije u Institutu za zaštitu porodice, gde će i ostati sve dok ne bude bila usvojena.

24sata.rs