Moj Siniša, zbog Siniše živim! Hvala ti! Oglasila se djevojka kojoj je Mihajlović platio operaciju srca!

Region

Nikolina Radunović iz Podgorice, kojoj je Siniša Mihajlović prije više od dvije decenije pomogao da preživi oglasila se putem Fejsbuka.

Legendarni sprski fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je danas u 54. godini, a tim povodom oglasila se Nikolina Radunović.

Djevojka iz Podgorice kojoj je Miha prije više od dvije decenije pomogao da preživi tako što joj je platio operaciju srca i troškove liječenja bila je potresena prije tri godine kada je saznala da je Siniša bolestan i tada je napisala:

Jutro, 13. jul 2019. godine… Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. “Bolestan je”, kažu, “vodi životnu borbu”. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovjek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše.

Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobjedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola vijeka.

Kurir