Doris Pinčić sa suprugom trčala u Zagrebu, dobili su i medalje

Showbizz

Središtem glavnog grada od 12 sati su u nedjelju protrčali brojni rekreativni i profesionalni trkači i to s plemenitim ciljem – donirala su se sredstva humanitarnoj i neprofitnoj udruzi ‘Veliko srce malom srcu’

Advent je zakon! Sport je zakon! Nedjelje su zakon!, napisala je glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović (34), koja je s novopečenim suprugom Davorom Guberovićem (46) trčala na najveselijoj i najšarenijoj blagdanskoj utrci u Hrvatskoj, koja se i ove godine vratila u Zagreb – Zagreb Advent Run.

Središtem glavnog grada od 12 sati su u nedjelju protrčali brojni rekreativni i profesionalni trkači i to sve s plemenitim ciljem. Ove godine donirat će se sredstva humanitarnoj i neprofitnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima – Veliko srce malom srcu.

Sudionici utrke trčali su rutama dugim 5 i 10 kilometara. Imali su i vremenski limit, 5 kilometara trebalo je odraditi unutar 40 minuta, a 10 km unutar 1 sata i 20 minuta.

Trkači su dobili i medalje kao zahvalu i uspomenu na sudjelovanje u ovogodišnjoj utrci i plemenitoj gesti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

24sata