Prejaka Reakcija: Otkrila U Novinama Da Joj Muž Ima Još Jednu Porodicu

Zanimljivosti

Prejaka reakcija: Otkrila u novinama da joj muž ima još jednu porodicu

Prejaka reakcija: Otkrila u novinama da joj muž ima još jednu porodicu. Zamislite da preko novina otkrijete da vaš muž ima drugu porodicu

Upravo to se dogodilo ovoj ženi koja je ostala u šoku. Majka četvero djece bila je ubijeđena da je pronašla ljubav svog života

– Nalazila sam se u kancelariji bolnice kada sam razvrstavala novine na stolu. U to vreme, pojedini listovi objavljivali su čestitke za rođendane, mature i venčanja. Pažnju mi je privukla lepa čestitka za rođendan deteta. U potpisu su stajali njegovi roditelji. Kako moj muž ima karakteristično ime i prezime koje ne srećete često, sledila sam se. Čim sam pročitala, znala sam da je to on. Imao je drugu ženu i dete – rekla je Ejmi.

– Pogledala sam neke stare kartone i na sajtu bolnice sam pronašla dodatne potvrde za roditelje tog deteta. U manjem gradu živimo. Postoje samo dva porodilišta. Šanse su bile 50:50 da ću muževljevu nevernost odmah otkriti. To je bio moj muž, dobila sam potvrdu – rekla je Ejmi.

Ono što ju je dodatno pogodilo je da je njen muž imao još jedno dete, devojčicu stariju dve godine od tog dečaka.

– Smirila sam se i sačekala idealan trenutak da ga uhvatim na delu. Često je imao ‘prekovremeni rad’ i ‘poslovna putovanja’. Čim mi je sutradan rekao da ima prekovremeni rad i da neće spavati kod nas, znala sam da ide kod druge porodice. Pratila sam ga i otkrila da je kod njih. Zato sam se spakovala za jedno veče, rekla deci da idemo u posetu baki i deki i napustila sam ga. U isto vreme sam spakovala i sve njegove stvari, ubacila ih u crne kese koje koriste za leševe i bacila sam mu sve pred vrata nove porodice – otkrila je na kraju Ejmi Adison.

(Narodnamuzikauzivo.com)