Mira 14 Sati Glumila Da Je Mrtva Kako Bi Videla Da Li Je Muž VARA: Kad Je Pozvao Ovu Osobu, Desio Se Obrt / Meerut

Zanimljivosti

Mira 14 sati glumila da je mrtva kako bi videla da li je muž VARA: Kad je pozvao ovu osobu, desio se obrt / Meerut

Mira Neimi (35) iz indijskog grada Miruta došla je na ekstremnu ideju otkrivanja da li joj je muž Pračut veran ili ne. Zbog te ideje na kraju je završila u policiji. Mira je, prema pisanju portala News 18, sa rođakom skovala plan da odglumi smrt u kući. Kako Pračut nije bio tu, Mira je smislila da legne na krevet i pravi se mrtva, a ako Pračut proba da joj priđe ili je zagrli, rođaka mu to neće dozvoliti.

Kako je sumnjičila Pračuta da je poslednjih nedelja vara, smislila je da najmanje 24 časa glumi smrt jer, ako on ima ljubavnicu, ili će otići do nje ili će je pozvati kad vidi šta se s Mirom dogodilo. Rođaka ju je u međuvremenu tako našminkala da je ova Indijka imala “mrtvački bledo” lice i sve je bilo spremno za podvalu.

Pračut je tog “kobnog” popodneva došao s posla i ugledao je uplakanu rođaku i svoju ženu na kauču. Kada mu je rečeno da ju je fatalno pokosio infarkt, Pračut je samo sedeo na stolici i gledao ju je pokrivenu. Samo joj se lice videlo. Rođaka je insistirala da Pračut izađe napolje, s obzirom na to da je običaj da mrtva osoba prenoći u svojoj kući sama u prostoriji pre nego što se njeno telo odnese u mrtvačnicu.

Mirina rođaka sve vreme bila je uz Pračuta koji je zvao neke prijatelje i svoju sestru da je obavesti o smrti supruge. Ujutro je s njim išla do opštine da prijavi smrtni slučaj. Mira je za to vreme bila u kući i na vezi sa rođakom koja joj je rekla da Pračut nije zvao ljubavnicu niti se video s njom.

Kada se vratio kući tog prepodneva, Pračut je pred rođakom pozvao Mirinu majku da joj javi za slučaj što je prepalo njegovu “preminulu” suprugu. Tada je ustala iz sobe i ušla u drugu gde je bio muž. Kada je video Miru, slošilo mu se. Nakon što je došao k sebi, objasnila mu je šta joj je bila namera.

Pračut je bio strašno ljut i svoje izostanke iz kuće i česta odsustva objasnio je željom da drugim poslom nadoknadi tanak budžet. Pračut to Miri nije želeo da priča da se ona ne bi uzrujavala. Pritom joj se zakleo da je u životu nije prevario niti mu je to ikada bila namera.

Međutim, niko od njih dvoje nije očekivao da će Pračutova majka i njegov deo familije doživeti nervni slom zbog Mirine podvale i prijaviti je policiji za obmanu. Mira je čitav dan provela u policiji i uz veću novčanu kaznu puštena je kući, piše News 18. (objektiv.rs)