Devojčica Ušla U TAKSI I Rekla Da Je Vozi Na Autobusku Stanicu: Vozač Je Odmah Shvatio Da Je U OPASNOSTI

Zanimljivosti

Devojčica ušla u TAKSI i rekla da je vozi na autobusku stanicu: Vozač je odmah shvatio da je u OPASNOSTI

Sem Hjuings je osuđen na pet godina zatvora, a kao dokaz je iskorišćen i snimak razgovora koji je napravio taksista Jedan britanski taksista primio je nagradu za herojstvo nakon što je spasao devojčicu od pedofila.

Satbir Arora je povezao 13-godišnju devojčicu koja je htela da stigne iz Oksfordšira na glosterširsku stanicu. Međutim, kada su stigli na cilj, nikog nije bilo na stanici da je sačeka.

Devojčica mu je rekla da će vožnju platiti Sem Hjuings, čovek koji je trebalo da je sačeka. Taksisti je to bilo sumnjivo. Arora je zato pozvao svoju suprugu, sa kojom zajedno drži taksi službu, da joj kaže da se pobrine za devojčicu. Zatim je dao telefon devojčici, a ona se poverila taksistinoj ženi i rekla joj da njeni roditelji ne znaju gde je, preneo je britanski “Metro”

Taksista i njegova supruga su tada odlučili da pozovu policiju. Arora je zatražio telefon devojčice i pozvao čoveka s kojim je trebalo da se nađe i pri tom snimao razgovor.

Policija je otišla do njegove kuće i uhapsila ga, nakon što je našla ranac sa noževima, lepljivom trakom i jakim analgeticima. Kasnije je otkriveno i da je on preko jednog onlajn četa govorio o kidnapovanju, uspavljivanju i silovanju.

Sem Hjuings je osuđen na pet godina zatvora, a kao dokaz je iskorišćen i snimak razgovora koji je napravio taksista.

(objektiv.rs)