Javila se Borjanova supruga: Nisam očekivala da će mi se ime oriti na Svjetskom prvenstvu…

Region

Snežana Borjan, koju zovu i “Vruća Sneki”, radila je kao direktorica marketinga u Partizanu, a vrijeđali su je u Dohi, na utakmici Hrvatske i Kanade, koju je gledala sa sinom

Nakon što je završila utakmica Hrvatske i Kanade (4-1) na Svjetskom prvenstvu, golman sjevernoameričke reprezentacije Milan Borjan potrčao je u zagrljaj supruzi Snežani koja je dobar dio utakmice trpjela sramotne uvrede.

O svemu se osvrnula u objavi na društvenim mrežama uz fotografiju sa sinom Filipom.

“Slušala sam skandiranje svog imena na Svjetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva s tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Khalifa stadionu na Svjetskom prvenstvu! Woow!, napisala je Borjanova supruga i dodala:

“Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma, koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi!!!”.

Snežana Borjan, koju zovu “Vruća Sneki”, bila je direktorica marketinga Partizana, velikog rivala Crvene zvezde, gdje joj suprug, rođeni Kninjanin, trenutačno brani.

– Bilo joj je teško, ona je na udaru i Partizanovih navijača i gdje god krenemo. Znate kako kažu, za dobrim konjem se prašina diže. Sve uspjehe koje sam napravio s Crvenom zvezdom, pokušali su umanjiti to, vrijeđati nas jer su ljudi ljubomorni. Ali ja idem dalje uzdignute glave – rekao je Borjan nakon utakmice.

24sata.hr