Ima biljeg u obliku srca na čelu i zovu ga “beba ljubavi”: Rođen je da spaja ljude

Svijet

“Mislimo da je rođen da povezuje ljude, da ih zbližava.”

Svaki budući roditelj nada se da će s njegovom bebom sve biti u redu i da će “proći kako treba”. Tako je bilo i sa Çeidom Engin koja je, hvala Bogu, u Ankari rodila zdravog dječaka, ali prije svega babice su bile u čudu kada su ugledale njenu bebu jer nije bila “obična” .

Dječak, kojeg su nazvali Çinar, na čelu, iznad desnog oka, ima biljeg, i to ne bilo kakav, nego u obliku srca.

Zbog toga je odmah dobio nadimak “beba ljubavi”. U rađaonici je postao zvijezda pa se medicinsko osoblje gotovo odmah fotografiralo s novorođenčetom.

Obitelj Engin iz Turske bila je istinski zapanjena kada je ugledala ovaj madež, a otac Murat je čim je ugledao bebu rekao:

“Bilo mi je teško suspregnuti suze. Volimo njega, ali i njegov zaštitni znak.

Kada su krenuli da izlaze van, primijetili su da im se ljudi smiješe dok su gledali malog Çinara. Dogodilo se i da su se htjeli fotografirati s njim, kao da je neka poznata osoba.

“Mislimo da je rođen da povezuje ljude, da ih zbližava. Vjerujemo da je rođen s tom svrhom. Njegov biljeg zaista smatramo Božjim darom”, rekao je dječakov otac.

Nitko u obitelji nema nikakvih oznaka, pa je Cinar, sada već “mali veliki dečko”, prvi u obitelji s ovako jasnim obilježjem na tijelu. novizivot.net