Olji ostaje samo molitva: Keba životno ugrožen, lekari se bore da ga spasu

Region

Kebino zdravstveno stanje narušeno iz više razloga

Pevač Dragan Kojić Keba, dugo je krio svoje probleme koje ima sa zdravljem. Iz njemu poznatih razloga, nije hteo javno da priča o sve što ga muči zdravstveno. Samo nekoliko ljudi iz okruženja zna za probleme sa kojima se pevač susreće, a to je njegova najbliža familija. Keba je bio hospitalizovan pre nekoliko godina, a javnost je skoro zasnala za taj događaj.

2013. godine, pevaču je dijagnostifikovana bolest srca, zbog koje je morao da okrene novi list i promene navike iz korena. To je uradio delimično, doktore je poslušao i za ishranu i blage treninge, ali jedno ne može da promeni. U pitanju su turneje na kojima doživi ogromne klimatske promene, a u Americi mu je bilo najlošije. Kada se vratio u Srbiju, muzičar je završio na institutu za kardiovaskularne bolesti. Navodno mu se slošilo zbog napora, a na Kebino zdravstveno stanje i njegovo pogoršanje je najviše uticao stres zbog porodičnih dešavanja.

Kebi su prvi put dijagnostikovali bolest 2013. godine, tada je dobio lekove i rečeno mu je da izbegava stres, da se uredno i kvalitetno hrani. U jednom trenutku se čak pominjala i operacija, ali ju je izbegao. Trudio se koliko je mogao, ali svašta ga je lomilo. Sin se oženio Severinom, razvlačili su ih po novinama, onda se razveo, ali najveću muku mu je zadavala ćerka Nataša koja je već 10 godina u Americi, gde je pokušavala da izgradi karijeru. On je dušu isplakao od brige za ćerkom, rekao je izvor blizak pevaču.

ekskluziv.rs