Bolestan je Marco Cuccurin iz ‘Zvijezde pjevaju’, upitan je njegov nastup u idućoj emisiji?

Showbizz

Marco je na društvenim mrežama objavio videozapis u kojem je pratiteljima objasnio da je bolestan i s njima podijelio nekoliko savjeta, stvari koje on sam prakticira tijekom borbe protiv blagih sezonskih bolesti

Influencer Marco Cuccurin (21) i najmlađa zvijezda emisije ‘Zvijezde pjevaju’ otkrio je da postoji mogućnost da zbog bolesti ovog vikenda neće nastupiti u novoj epizodi popularnog glazbenog showa.

Marco je na društvenim mrežama objavio videozapis u kojem je pratiteljima objasnio da je bolestan i s njima podijelio nekoliko savjeta, stvari koje on sam prakticira tijekom borbe protiv blagih sezonskih bolesti.

@

♬ –

– Završio sam na antibioticima, nadam se da ću do subote, odnosno iduće epizode ‘Zvijezde pjevaju’ biti zdrav – rekao je u videozapisu Marco.

Mladog influensera na Instagramu prati 96.7 tisuća ljudi, dok na TikToku ima nevjerojatnih 542.6 tisuća pratitelja.

Član žirija, pjevč Marko Tolja (38) u jednoj epizodi ‘Zvijezde pjevaju’ priznao je da nije odmah znao tko je Marco i po čemu je poznat.

– Ja kad sam vidio tvoje ime i prezime, nisam znao tko si ti jer sam ja stara seljačina koja nema TikTok, a najmlađi sam u žiriju. Moje je iznenađenje bilo još i veće jer nisam znao što očekivati – rekao je tada Tolja, pa nahvalio Marca.

24sata