‘Dečko s kojim sam 6 godina u vezi mi je zapravo rođeni brat’

Zanimljivosti

Korisnica Reddita bila je devastirana otkrićem nakon što napravila DNK test kako bi otkrila svoje podrijetlo. Rekla je kako nikada nije upoznala nekoga tko ju je odmah tako privukao kao njen dečko

Žena je anonimno na Redditu otkrila da je već godinama u vezi sa dečkom koji joj je zapravo brat. Par je vezi čak šest godina, a rekla je da se osjeća ‘čudno’ čak i kada priča o tome.

– Upravo sam saznala da sam šest godina u vezi sa svojim biološkim bratom. Ja imam 30, a moj brat 32 godine. Zvat ću ga svojim dečkom dok ovo tipkam. Osjećam se čudno. Posvojena sam kao beba, ali nisam znala da sam posvojena sve do srednje škole – kaže anonimna žena.

Otkrila je kako je i njezin ‘dečko’ posvojen što je jedna od stvari koja ih je spojila.

– Oboje nismo saznali da smo posvojeni do srednje škole i oboje smo imali sreće što smo dobili dobre obitelji. Nisu nas prebacivali od udomitelja do udomitelja. Naš odnos je bio i još uvijek je odličan. Od početka smo se dobro razumjeli i brzo privukli – dodala je.

Rekla je kako nikada nije upoznala nekoga tko ju je tako odmah privukao. A razlog zašto se osjećala tako ugodno u njegovoj blizini je sada očit.

Objasnila je kako su u vezi radili sve, od seksa do proslave godišnjica i izgovaranja ‘volim te’. Korisnica Reddita bila je devastirana otkrićem istine nakon što napravila DNK test kako bi otkrila svoje podrijetlo.

– Bila sam uzbuđena saznati od kuda potječemo, ali prije nego što sam uspjela doći do toga – vidjela sam da smo dečko i ja zapravo brat i sestra. Bila sam u najmanju ruku šokirana. Tek sam sad saznala ovu informaciju i još nisam rekla svom dečku – kazala je.

Iako je bila zatečena rezultatima, to sad ima smisla jer su im mnogi rekli da ‘sliče’. Ona se nada da je test pogriješio i da će napraviti i drugi test jer je ipak on ‘ljubav njezinog života’.

Ostali korisnici Reddita su također bili šokirani pričom.

– Ovo nije njihova krivnja, ali ne mogu ostati zajedno – pisalo je u jednom komentaru, dok je drugi glasio: ‘Sedam milijardi ljudi je na svijetu, koja je šansa da se ovo dogodi’, piše Daily Star.

24sata