Ovo su nove Uraganke: Evo tko mijenja Kseniju, Ivanu i Sanju

Showbizz

Anđela je nova najstarija članica, a do sada je snimila nekoliko pjesama i covera za YouTube. Antonela je poznata influencerica na TikToku, a Miona Laura sudjelovala je prošle godine u ‘Zvezdama Granda’

Jedna od najpopularnijih srpskih ženskih grupa Hurricane, više ne postoji u sastavu u kakvom smo je dosad poznavali, a njezine nove članice su Anđela Keleman, Antonela Jurišić i Miona Laura Srećković.

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić činile su prvotni sastav popularnih Uraganki, a više nisu dio te grupe te su ih zamijenile tri nove djevojke.

– U čast prethodnih članica dogovorili smo da one budu ‘Hurricane one’, a nove članice će imati simboličan naziv ‘Hurricane two’. Po novom programu tijekom rujna snimit će dvije pjesme, a s publikom i fanovima družit će se 4 do 6 godina – stoji u službenom priopćenju koje je prenio Blic.

Anđela (26) je najstarija članica i dosad je već samostalno snimila nekoliko pjesama i covera koje je objavila na svom YouTube kanalu.

Antonela (22) je poznata influencerica koju na TikToku prati nešto više od 160 tisuća ljudi.

Miona Laura (20) je najmlađa članica, a javnost ju je upoznala prošle godine u showu ‘Zvezde Granda’ u koji je doputovala iz Pariza u kojem je tada živjela.

Vijest da se grupa Hurricane raspala odjeknula je prije nekoliko mjeseci, a navodno su svemu presudili loši odnosi, financije i nimalo dobri odnos između djevojki.

– Sanja i Ksenija su u početku pristale na ovaj način rada, ali kada je menadžer prestao s financiranjem, njih dvije su se pobunile zbog Ivane. Njima je najviše zasmetalo to što je Ivana prilikom koncerata tražila od Sanje i Ksenije da pjevaju s njom, jer je slabiji vokal i jer joj glasovne mogućnosti nisu dozvolile da iznese sama svoje dionice u pjesmama. Vučić i Knežević su smatrale da nije u redu da i one pjevaju za 300 eura, koliko je dobivala i Ivana, koja je najviše plesala i pravila šou, već da zaslužuju više. Tu je nastao sukob između djevojaka, koji je kulminirao raspadom uraganki. Osim što je u posljednje vrijeme vladala užasna atmosfera među njima, svjedoči i činjenica da je ovaj trio nedavno u jednom mjesecu imao tri nastupa zbog čega se Sanja žalila da je zaradila svega 900 eura, što je jako malo s obzirom na to da je ugovorom bila obvezna gostovati u raznim emisijama i pojavljivati se na raznim mjestima, što njoj nije bilo drago. Osim toga, ona već duže vrijeme smatra da bi kao solo pjevačica zarađivala mnogo više novca. Isti je slučaj i sa Ksenijom – izjavio je njima blizak izvor za Kurir.

Djevojke iza sebe imaju niz hitova, a prošle su godine predstavljale Srbiju na Eurosongu.

– Hurricane grupi u sastavu koji znamo dolazi kraj. U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici i velikom interesu, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vrijeme obaviješteni, a koja može biti održana do rujna. Bila je izuzetno velika čast surađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvijezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju te talentu! Naglašavamo da su opravdale i povjerenje koje im je dano od strane naše produkcije. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu suradnje došlo sporazumnim putem. Drugim riječima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako rijetko, kao i one međusobno, i nema mjesta nikakvim insinuacijama. Za ovih pet godina, koliko smo uspješno surađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje obitelji i privatne živote, nisu imale skoro ništa slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, znate i sami, tada smo najviše radili kao i drugi glazbenici i jednostavno nam je svima potreban predah.

– Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspjeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom. Zbog svega toga, odlučili smo da turneja bude popraćena i sa nekoliko novih pjesama koje će obilježiti i zaokružiti rad i uspjeh grupe Hurricane u ovoj postavi. Moramo napomenuti i da nam je pola termina zauzeto, kao i da ćemo se potruditi da izađemo u susret svima koji žele da nas angažiraju tijekom ove oproštajne turneje. Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu suradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizirali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo točku na zajednički rad. U narednih nekoliko mjeseci družit ćemo se i uživati sa publikom kroz pjesmu i glazbu, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina. Obavještavamo vas također da članice grupe Sanja, Ivana i Ksenija, neće više gostovati u medijima niti davati intervjue do rujna, osim jedino na promociji novih pjesama koja će se održati u skorijem periodu, a o kojoj ćemo vas obavijestiti i pozvati na vrijeme, kao i do sad. Također bismo napomenuli da je u toku formiranje nove postavke članova grupe Hurricane – pisalo je u priopćenju za Blic.

24sata