Tonči Huljić proživljava teške dane: ‘Otišao je moj prijatelj’

Showbizz

Vasić je, dodao je Tonči, bio i zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja njegovih pjesama za Petra Grašu i Jelenu Rozgu

Ova slika više nikada neće biti kompletna, napisao je shrvano glazbenik Tonči Huljić (60). Preminuo mu je dugogodišnji prijatelj te suradnik Dušan Vasić, a ovu tužnu vijest podijelio je sa svojim fanovima.

– Nažalost, jučer je otišao moj prijatelj i suradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala – otkrio je Tonči.

Vasić je, dodao je Tonči, bio i zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja njegovih pjesama za Petra Grašu (46) i Jelenu Rozgu (45).

– Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falit ćeš mi isto kao i član porodice… Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pjesmama – zaključio je.

Inače, Huljiću je sredinom kolovoza netko ukrao identitet te napravio lažan Instagram profil pod njegovim imenom. Tonči je sve poruke hakera javno objavio. Osim njega, hakirali su profile glumicama Orneli Vištici (32) i Kristini Krepeli(43) te pjevaču Sandiju Cenovu (54).

24sata