10 fotodokaza da je Monica Bellucci jedna od najljepših žena koje su kročile Zemljom

Showbizz

Slavnim ženama lako je izgledati savršeno uz vojsku vizažista i frizera koji se brinu da njihove klijentice budu besprijekorne pod svjetlima reflektora. Međutim, iskonska fizička ljepota najbolje se vidi kada se reflektori ugase, a šminka skine.

Upravo nju posjeduje Monica Bellucci. Po mnogima jedna od najljepših žena na svijetu, talijanska diva karijeru je započela u manekenskim vodama. Imala je 13 godina kada se počela baviti modelingom, a 1988. napustila je studij prava, odselila u Milano i potpisala ugovor s kultnom agencijom Elite.

Nije dugo trebalo da svojom svevremenskom ljepotom osvoji brojne dizajnere i modne kuće, ali njezine ambicije nadrasle su manekenske okvire – Monica se željela baviti glumom.

I to joj je uspjelo zahvaljujući urođenom glumačkom talentu. Prvu malu ulogu ostvarila je u televizijskom filmu “Vita coi filgi” iz 1991. godine, a blagoslov filmskih kritičara diljem svijeta dobila je nakon filmova “Malena” i “Irréversible”.

Otkako se proslavila, redovita je gošća na većini lista najljepših glumica i zvijezda, a njezini obožavatelji smatraju kako je upravo ona jedna od najljepših žena koje su ikad kročile Zemljom. Ima li istine u toj tvrdnji zaključite sami nakon što razgledate njezine fotografije u galeriji.

zadovoljna.hr