OTVORENO PISMO FILIPA CARA DALILI I PORODICI DRAGOJEVIĆ: Pročitajte šta je poručio nakon što su osvanuli DALILINI KOMENTARI

Showbizz

Filip Car, petoplasirani takmičar “Zadruge 5”, odlučio je da se putem otvorenog pisma obrati bivšoj djevojci Dalili Dragojević, njenoj porodici i njenim fanovima. Kako ističe, on trpi linč od njih, a u nastavku prenosimo njegovo pismo od riječi do riječi.

– Dalilini fanovi su došli na domišljatu ideju na čelu sa njom! Ja sam uradio mnogo loših stvari i po pitanju Dalile i po pitanju samoga sebe kad sam dozvolio sebi da u mnogim situacijama reagujem vrlo agresivno, kivno i vulgarno, naš odnos se svodio od samog početka na rasulo jer je ona bila ta koja je potencirala na lažima, obmanama i agresiji prema svima oko sebe, a kasnije nakon svega sto se izdogađalo meni u tom rijalitiju, mnogo puta sam i ja izgubio kontrolu i ponašao se isto, pa i gore! Stojim da sa moje strane kakva god da je, nije zaslužila neke stvari da se dese, ali upravo iz tog razloga jer smo imali bolestan odnos, ja sam ga završio. Po završetku sve što sam imao da kažem, rekao sam u “Narod pita” njoj u oči, očito je potrebno na sve moguće načine da se Dalila pere, pa se potencira na mom ponašanju, a njeno prema meni, Dejanu i svima ostalima se zaboravlja! Ja ne znam šta da radim više od tih njenih fanatika, njihovih stranica, poruka i prozivki. Moja porodica, podrška, prijatelji, ama baš niko ne stavlja nju u usta, ni u jednom kontekstu – započeo je Car.

– Moje stranice čak znaju da okačit neki naš klip ljubavni, ja jedino što sam nalagao tim ljudima je da ne pljuju nju. Dok ona ostavlja komentare na klipovima vezanim za mene. Pa valjda tim ljudima iz tih grupa, nje same i nje i Anđela treba da bude drago da se agonija završila i da ne potenciraju na našem bivšem odnosu, a ne da time pokušavaju da skinu hiljadu ljaga sa nje. O njoj svi živi pričaju kako stignu, ali samo ja koji nikad napolju ne pričam, osim u emisiji u njenom prisustvu, sam glavna tema tih stranica – nastavlja Car.

– Pokušao sam da joj dam do znanja glasovnom porukom da znam šta radi. To je njen plan, jer nakon mog ostavljanja nje, kreće polako, ali sigurno, veliki napad na mene, a pranje te divne osobe. Dok od moje podrške uzima po hiljadu evra, ja od njene dobijam linč. Dok ja svoju podršku molim da je ne pljuju i ne stavljaju njene postupke, ona svoje gura u blaćenje mene. Imam poruku za te ljude – Dalila i ja smo svašta radili jedno drugom, ali smo se i voljeli i praštali sve to u nadi da će jednom biti bolje – govori Filip.

-Kad sam odlučio da presječem sve to i da nemam više veze s njom, oni umesto da uživaju u tome, kad sam već toliko loš i potenciraju na njoj i nekim drugim momcima, oni konstantno mene guraju u priču na bilo koji način. Eto, najgori sam i bio sam nasilan, odvratan, bolestan, užasan prema njoj iz ne znam kojih razloga! Ali isto tako sam je ostavio i dao joj svu slobodu ovog svijeta. Tako da ih molim nek mi odj*bu iz života. A ja ću sve što sam doživio sa njene strane i sve što su gledali 10 mjeseci kakva je i šta je, zajedno sa snimcima nje i njenog ponašanja napolju i njenih prevara da ostavim za sebe. Samo da napokon imam mir, Porodico Mujić, sa sve Dalilom i fanovima, molim vas ostavite me na miru! – završava Car.

 Pink.rs